Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο πολιτιστικός σύλλογος ποντίων Τριανταφυλλιωτών Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 2η εθελοντική αιμοδοσία για το έτος 2011 που διοργανώνει την Κυριακή 27/11/2011 και ώρα 9:00π.μ. στο χώρο του συλλόγου Παν.Τσαλδάρη 3 στην Σταυρούπολη(δίπλα στον άγιο Ελευθέριο).

Γενική Συνέλευση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Τριανταφυλλιωτών Θεσσαλονίκης
καλεί όλα τα μέλη του στην από 23/10/2011 αναβληθείσα λόγω μη απαρτίας Γενική Απολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/11/2011 ώρα 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου (Παν. Τσαλδάρη 3 στην Σταυρούπολη) με θέματα:
-Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,
-Απολογισμός Δραστηριότητας 2011,
-Απολογισμός Οικονομικής Διαχείρισης 2011,
-Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,
-Ερωτήσεις-Προτάσεις,μέσα στις οποίες και το θέμα αλλαγής χώρου στέγασης του συλλόγου
-Έγκριση Οικονομικής Διαχείρισης και Δραστηριοτήτων από την Γενική Συνέλευση ,
-Εκλογή Ψηφολεκτών,
-Αρχαιρεσίες για την Ανάδειξη Νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου.
Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. ή την Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται μέχρι πριν την έναρξη των αρχαιρεσιών με ειδικό έντυπο που διατίθεται στα γραφεία του συλλόγου.


ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η πρόεδρος Δαφνοπούλου Κυριακή

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Φυλλωτά στην Τριανταφυλλιά




Στο πλαίσιο της προσπάθειας του συλλόγου για αναβίωση των παλιών εθίμων που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου, οι γυναίκες της Τριανταφυλλιάς με χαρά σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην συνάθροιση που διοργανώνουν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι στον αύλειο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Τριανταφυλλιάς. 
Με την καθοδήγηση τους θα παρασκευάσουμε όλοι μαζί παραδοσιακά ποντιακά φυλλωτά τα οποία φυσικά θα καταναλώσουμε αμέσως μετά...
Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το 2009 με μεγάλη επιτυχία από όλα τα μέλη του συλλόγου με την πολύτιμη συμβολή και βοήθεια των έμπειρων γυναικών του χωριού...
Ελπίζουμε φέτος να είμαστε ακόμη περισσότεροι...