Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

    Ο ΠΟΣΥΠΟ Τριανταφυλλιάς διοργανώνει , την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και ώρα 9:00 με 12:30, εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εντευκτηρίου του συλλόγου(Παν. Τσαλδάρη 3,πίσω από τον Άγιο Ελευθέριο στη Σταυρούπολη).
    Όπως είναι ήδη γνωστό οι ανάγκες της τράπεζας αίματος είναι πολύ μεγάλες πάντοτε.Γι' αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε όλοι μας το παρόν και να προσφέρουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας για ένα σκοπό τόσο σημαντικό.Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να είμαστε όλοι μας εκεί.
                                                                      Το ΔΣ σας ευχαριστεί όλους θερμά για τη συμμετοχή σας.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011


  Οι πρόβες, μετά από συνεννόηση των μελών του χορευτικού με τον χοροδιδάσκαλο , αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19:00 για το παιδικό τμήμα και στις 19:30 για το τμήμα ενηλίκων.
    Οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν συζήτησης με το χοροδιδάσκαλο και σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει ενημέρωση για τη νέα ώρα και ημέρα τόσο από τον ίδιο όσο και από το ΔΣ του ΠΟΣΥΠΟΤ.
     Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε μελλοντικά να είναι ακόμα μεγαλύτερη.Σύντομα θα προσπαθήσουμε να αναρτήσουμε και τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011



Το Δ.Σ. του ΠΟΣΥΠΟΤ με χαρά ανακοινώνει ότι ,από την Παρασκευή 6/5/2011, θα αρχίσουν και πάλι οι πρόβες του χορευτικού τμήματος του χωριού με χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Γιορανίδη.
Η πρώτη συνάντηση και πρόβα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19:00 στο χώρο του συλλόγου(πρώην δημοτικό σχολείο Τριανταφυλλιάς). Οι ημέρες και ώρες που θα πραγματοποιούνται οι πρόβες θα αποφασιστούν μετά από συνεννόηση των μελών με το χοροδιδάσκαλο και θα ανακοινωθούν προσεχώς και στο blog του συλλόγου.
Θα λειτουργήσει τμήμα παιδικό και τμήμα ενηλίκων.
Παρακαλούμε θερμά όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο χορευτικό τμήμα να βρίσκονται εκεί στην πρώτη συνάντηση.
Η συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου εξαρτάται από όλους μας και η συμμετοχή στις διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις του είναι εξαιρετικά σημαντική.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κωνσταντινούπολη 7-10/04/2011

 Ο σύλλογος ποντίων Τριανταφυλλιάς πραγματοποίησε,με επιτυχία,το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους.Ελπίζουμε να ξαναειδωθούμε σύντομα σε κάποιο από τα μελλοντικά ταξίδια που σχεδιάζει ήδη το Δ.Σ. του συλλόγου.Μερικές φωτογραφίες και βίντεο αναρτούνται παρακάτω για να σας δώσουμε μια ιδέα από τις τόσο όμορφες ημέρες που περάσαμε όλοι μαζί.
 ΔΕΞΙΑ:Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ



ΑΡΙΣΤΕΡΑ:ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ




ΚΑΤΩ:Το γκρουπ της εκδρομής έξω από την Αγία Σοφία.
            Μέλη του γκρουπ της εκδρομής έξω από το Τοπ Καπί.